Beoordelingen van Mr. Sushi Horst

Recente recensies van Mr. Sushi Horst

5 sterren na 176 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en iets extra's erbij. Vers en lekker. Tot de volgende keer.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! was weer top!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgt, op tijd en erg lekker .

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi gegeten! We werden optijd geïnformeerd dat de bestelling iets later bezorgd zou worden, maar dit waren slechts enkele minuten. Helemaal niet erg dus! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was drie kwartier later dan afgesproken, maar dit werd door mr. sushi keurig gecommuniceerd. Als tegemoetkoming hebben ze iets extra's bij de bestelling gedaan. Bezorger was erg vriendelijk en het eten was heerlijk. De Edamame boontjes waren niet mee geleverd, maar ook dit werd opgelost. Uitstekende service.Zeker een aanrader

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel geleverd, vriendelijk personeel en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker helaas van de 3 bestellingen die ik geplaatst heb 2 die 20+ min telaat kwamen. Daarin tegen wel een extra rol gekregen.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was alleen de kip kerrie zonder de kerrie mayonaise

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, miste alleen de edamame bonen, wel betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Was wel te laat bezorgd.. maar de kwaliteir was heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer sushi van mr. Sushi gehad. De Limburgse studentenbox. Veel stuks voor een lage prijs en het smaakte allemaal erg goed. Moet er 20 minuten voor rijden en 20 minuten terug maar was het waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit heerlijk van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, heel erg vers😋

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel erg lekker!!!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, op afgesproken tijd. Netjes verzorgd en verse producten. Lekker, tot een volgende keer.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, snelle levering en heerlijk gegeten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog niet eerder zulke lekkere sushi op. Zachte rijst en vers gemaakt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam later dan in de mail stond, hadden netjes gebeld en hebben zelfs extra sushi gekregen omdat we iets langer hebben moeten wachten, heel klantvriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en voor herhaling vatbaar. De ebi rol is mijn favoriet. Ik mis in het algemeen vaker groenten bij sushi gerechten. Dat zou een mooie aanvulling zijn.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 minuten naar de afgesproken bezorgtijd kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld dat ze er binnen een kwartier zouden zijn. En ook dat ze het goed zouden maken omdat de bestelling wat te laat geleverd zou worden. We kregen een extra rol sushi! Prima geregeld :)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten telaat. wel voor gebeld en bij de bezorging gemeld een gratis rol te krijgen. heel netjes. deze helaas net als de gratis rol van de actie vergeten bij te bezorgen. dit is voor ons niet de eerste keer dat de bestelling niet compleet wordt bezorg helaas. laterna is het nog wel bezorgd. kwaliteit echter niks op aan te merken

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super precies zoals afgesproken

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was echt heel erg lekker voor herhaling vatbaar

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mooi en lekker!!!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker, goed, verzorgd en voor herhaling vatbaar!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer van goede kwaliteit en de bezorging was erg snel!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi met heel veel keuze. De maaltijd wordt netjes verpakt en het ziet er smakelijk uit. We hebben heerlijk gegeten. Aanrader!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles top

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goede service en kwaliteit

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd geleverd en goed verpakt. Kwaliteit was vers het was lekker. Tot de volgende keer.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en lekkere sushi

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond genoten van verse en lekkere sushi. Bestellen ging gemakkelijk via de website. De bestelling was optijd klaar bij het afhalen. Aanrader.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super mooie levering met ook nog n kleine bonus. Het kon meteen op tafel. Lekkerrrr ! Alleen mocht de sashimi n beetje groter zijn. Voor de rest niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was bijna precies op de aangegeven tijd. Echter waren de dumplings koud en taai, waren er nog verschillende stukjes rijst in de sushi hard en de sushi was ijskoud. Dit deed de smaakt niet ten goede helaas. Niet de kwaliteit die we eerder wel altijd bij mister sushi hadden als we die haalde in Venray, voordat er een filiaal in horst zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, en ook nog wat extra's bij de bestelling erbij gekregen. Was super 👌👍🏼 Gaan we zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk netjes top

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi beviel goed en de warme bijgerechten waren nog goed warm. Bestelling was iets later dan aangegeven maar dit werd gecompenseerd door een extra bakje sushi, niks om over te klagen dus.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Met name de crispy variant is een aanrader! Ook goede service er zat een klein foutje in de bestelling en werd meteen nageleverd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Compliment.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, al best wel vaak besteld. Eigenlijk al veel te vaak, maar het smaakt gewoon zo goed. Bezorgtijd is meestal ook niet lang en het komt altijd rond de aangegeven tijd. Super!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd zoals aangegeven. De warme gerechten waren ook nog warm. De sushi en warme gerechten waren erg lekker!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker! Goede service

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van lekkere sushi met mijn ouders, zus en schoonbroer. Tot de volgende keer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was goed maar wel 3 kwartier staan wachten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet. Poging gedaan om te bellen maar telefonisch niet bereikbaar. Eten was van goede kwaliteit

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Afhalen bestelling verliep minder goed. Medewerker kon de bestelling niet vinden.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd. Lekker gegeten

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke sushi gegeten vooral de sushi met een topping erop. Netjes verzorgd. Wij zullen vaker bestellen bij jullie. Bedankt.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. Ik kreeg komkommer ipv krab, hiervoor gebeld en 5 min later stonden ze weer voor mijn deur. Kreeg ik mijn krab en een dubbele portie. Top geregeld. Foutje moet kunnen en dubbel goed gemaakt. Bedankt!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne service. Waren iets later met bezorgen, werd netjes gebeld dat ze wat later waren (10min). Extra rol zat er bij geleverd. Super verzorgd! Aanrader

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Fijn om er even goed voor te gaan zitten. Je proeft dat het met zorg is gemaakt, verpakt en bezorgd. We komen zeker weer een keer 'langs'.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben lekker gegeten, nu weet ik niet hoe veel er mis kan gaan bij vega sushi, maar die smaakte in ieder geval prima! Ik moet zeggen dat ik vind dat de bezorging wel wat vriendelijker mag zijn. Op zich niets mis met de aankomst, want die was zelfs 10 minuten te vroeg. Maar de persoon die het kwam brengen zei amper iets, nog geen "eet smakelijk". Maar goed, de sushi was lekker, bezorging op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Top service en goed op tijd geleverd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel ons enorm op dat vergeleken met andere Sushi shops en restaurants er erg veel sushis echt enorm klein van formaat bleken te zijn, nog nooit eerder meegemaakt!! Daarnaast werden we na 18.30 pas gebeld (en wij de aflevering om 18.15u besteld hadden) met de vraag om zelf de bestelling op te komen halen ivm Sinterklaasdrukte. Ik had al 1 eu bezorgkosten betaald. Na enig aandringen werd er toch nog bezorgd . De kwaliteit van de Suchis was serieus super !!! dus dat maakte wel eea goed

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk,zeker voor herhaling vatbaar.👍👍

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel en makkelijk besteld. We kregen nog een klein extraatje, top geregeld!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Perfect op tijd bezorgd! Complimenten voor de bezorger!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker top netjes helemaal perfect

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgd Heel goede kwaliteit Stipt op tijd bezorgd

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service & heerlijke sushi!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Bedankt wij hebben er van genoten.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Ik had zelfs wat extra's erbij.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten, prima verzorgd en we kregen nog wat gratis ook. Goeie service en dus goed eten, binnenkort bestellen we weer.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Alleen wat opstartproblemen met de inschatting van de tijd. Verder erg klantvriendelijk! Ter compensatie van het ongemak kregen we gratis sushi erbij. We komen zeker nog een keer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

top heerlijk helemaal goed

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker alleen miste we de wasabi

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi! Bezorging was te vroeg, dat is natuurlijk niet erg, maar wel als er niemand de deur kan openmaken. Bezorgster twijfelde wat te doen, voordat ik nog voor de afgesproken tijd thuis kwam om de bestelling in ontvangst te nemen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was niet vriendelijk. Ze belde waar ze moest zijn maar vertelde niet dat ze van de mr. Sushi was. In plaats van netjes op tafel te zetten, werd het er wat harder neer gelegd waardoor de saus overal zat van de sushi.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld via internet en zelf opgehaald. Erg lekker. Vers. Goede service en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke sushi!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en erg lekker!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur na de afgesproken tijd pas bezorgd. Toen ook nog een gedeelte van de bestelling niet geleverd! Dit werd wel uiteindelijk nog gebracht. Kijk dat het iets later wordt kan gebeuren. Maar een uur en 10 minuten later is wel erg laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en het zag er ook super goed uit !😃Het ziet er echt uit als een feestje.🥳. Je proeft dat de sushi vers voor je wordt klaargemaakt. Qua prijs valt het reuze mee.Alleen werd de sushi wat later bezorgd dan we hadden aangegeven. Misschien is het beter dat de tijdsblokken hierin iets aangepast kunnen worden😉. Verder prima 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar we hebben 1,5uur moeten wachten op de bestelling. Jammer. Misschien een maximum aantal mensen laten bestellen per tijdsblok?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijke sushi maar vreselijk lang op moeten wachten.... bestelling zou om 18.00uur klaar zijn. Maar uiteindelijk 45min staan wachten... de volgende keer toch maar laten bezorgen 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Maarrr.. heb 40 minuten moeten wachten bij afhalen!! Niet fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had in de middag een bestelling geplaatst voor 18.30 om 19.00 had ik mijn bestelling nog niet ontvangen en heb ik maar gebeld. Ik kreeg te horen dat de bezorgen het adres niet kon vinden en terug was gefietst. Ik gaf aan dat de bezorger mij had kunnen bellen, maar ik kreeg als antwoord dat de bezorger geen bel te goed had. Ik was graag gebeld met de mededeling dat de bestelling later zou komen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hoorden dat een nieuw Sushi restaurant haar deuren had geopend in Horst, lekker dicht in de buurt dus. Aangezien je in deze corona tijd niet naar een restaurant mag eens besteld via hun website. Kinderlijk eenvoudig bestellen, de foto’s mogen iets groter of wanneer je die selecteert dat je een grotere afbeelding krijgt maar verder prima. Bezorgen in Horst is maar een euro extra (overigens werd € 1,25 extra van de bankrekening geboekt) en betalen kan via ideal of creditcard. Keurig door e-mail op de hoogte gehouden zelfs over de aflevertijd. We hadden een crunchy box en die zag er verzorgd uit. Voldoende sojasaus, wasabi en eetstokjes. De smaak is prima en vers. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere restaurants dus daarover niet te klagen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi rollen zijn stuk kleiner dan bij andere sushi afhaal mogelijkheden

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

sushi is super lekker! wel vrij klein.. ik vind de prijs duur.. kip is soms heel droog.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, smakelijk, lekker vast maar toch smeuig.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, lekker vers. Wij hebben er van genoten. En fijn dat er nu in Horst een restaurant is waar men sushi kan bestellen.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, op tijd, lekker en zelfs een extratje erbij!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen commentaar!🤩 Ervaar het zelf maar..!!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. en voldoende, Ruime keus uit verschillende sushi's. De verpakking is erg mooi. En de medewerkers vriendelijk. Zeker een aanrader

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar slechte service helaas.. In de ochtend om 11.00u besteld voor 18.00u als bezorgtijd. Uiteindelijk kwamen ze het om 18.30 brengen. Een halfuurtje later, prima. De bestelling gecheckt en wat bleek, dat ze de helft vergeten waren waar ook al voor was betaald. Meteen gebeld of ze dit nog wilden bezorgen. Uiteindelijk konden ze het pas om 20.00u afleveren met als reden; ik heb hier 80 bonnen hangen. Lijkt mij verder niet ons probleem maar goed.. Om 20:15u nog steeds niet de andere helft van de sushi te bekennen. Weer opnieuw gebeld waar de andere helft bleef. Kreeg ik iemand aan de telefoon die helemaal nergens vanaf wist dat ze nog iets moesten komen bezorgen. Uiteindelijk was de vergeten sushi er pas om 20:45u. Ik had natuurlijk wel verwacht dat ze er iets als compensatie bij hadden gedaan maar dit was helaas ook niet het geval.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er fantastisch uit en smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van de Sushi box. top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was prima, niets bijzonders. Bestelling was pas ruim een halfuur na afgesproken tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling een uur te laat geleverd. 2x moeten nabellen. Na eerste belletje zou de bestelling er over 20 min zijn maar dat was uiteindelijk over 40 minuten.... Sushi zelf was goed. Gefrituurde shushi viel wel helemaal uit elkaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk en netjes verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

40 minuten moeten wachten terwijl we een tijd hebben gekregen + sushi was niks speciaals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

18.10 zou het klaar zijn was pas om 18.40 klaar half uur moeten wachten op een bestelling die in 14uur geplaatst was????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Veel keuzemogelijkheden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling bijna uur te laat. Meisje aan de telefoon had geen idee hoe ze moest helpen. Was nieuw en niet erg oplossingsgericht. Toen bestelling uiteindelijk kwam was hij niet compleet. Weer gebeld. Na nog eens 3 kwartier kwam het tweede deel van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima, wachten op bestelling duurde wel erg lang. Besteld voor 17.40 om af te halen en toen ook in de zaak aanwezig, uiteindelijk pas 30 minuten later, om 18.10 de sushi gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger heeft ondanks het slechte weer de bestelling precies op de afgesproken tijd bezorgd. De sushi was verder netjes verpakt en ook zeer smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1 uur moeten wachten na de afgesproken tijd. Zelf moeten bellen waar het eten bleef. Geen stokjes wasabi en sojasaus erbij. De sushi zelf was lekker maar de rest heeft nog veel verbetering nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was zeer goed Maar afhalen een drama voor half 6 besteld maar pas om kwart over 6 klaar ze konden de drukte niet aan te veel bestellingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Fijn dat er nu een in Horst zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en goede sushi! Mooi en keurig verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten, Van vers gemaakte sushi's. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en erg lekker

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zelfs extra sushi's erbij. Belangrijkst natuurlijk is de kwaliteit en de smaak: erg goed! Kortom fijn dat er sushi in Horst/Meterik verkrijgbaar is.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi, op tijd bezorgd!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld. Voor herhaling vatbaar!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat bestelling iets later kwam, daarna keurig bezorgd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy chicken sushi is erg lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Maar als je een afspraak maakt hoe laat het bezorgd moet worden verwacht ik ze niet 25 minuten eerder. En daardoor meerdere oproepen gemiste op mijn telefoon omdat ik nog niet thuis was.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kon de bestelling om 18.40 ophalen maar deze was pas om 19.20 klaar! Denk dat er organisatorisch een manier gevonden moet worden om de bestellingen snel af te handelen. Betere indeling en samenwerking personeel? Eten was wel erg lekker.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk netjes verpakt heb het zelf gehaald vriendelijk personeel helemaal top goede aanwinst voor horst

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakte goed. Ik zou het wel mooier én lekkerder vinden als er toppings op zouden liggen. De stukjes zijn ook kleiner dan ik gewend ben. Dim sun smaakte prima! Tip: probeer het assortiment uit te breiden met zeewier en poké bowls.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

40 minuten moeten wachten tot we ons eten mee kregen tijdens de afhaal, de sushi en bestelling was heerlijk, jammer van het wachten

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te gek dat ie helemaal op zijn fietske naar ons kwam in het buitengebied en ook nog mooi op tijd. En was heerlijk!!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste in de omgeving

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op de sushi. Zelf ook nog moeten bellen waar de bestelling bleef aangezien het al een half uur te laat was. Eenmaal aangekomen was het warme gerecht al hartstikke koud. De sushi zelf was redelijk oké, maar niets speciaals. Niet voor herhaling vatbaar.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel af te halen, en goede kwaliteit en smaak sushi!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi!!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

❤️🍣

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super. Bezorging ondermaats

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, perfecte hoeveelheid en bezorgd op de afgesproken tijd. Super tevreden dus!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker sushi en snel bezorging

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en werd eerder bezorgd dan aangegeven! Ontzettend vriendelijke bezorger, zeker voor herhaling vatbaar. Wij bestellen vaker bij jullie!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, top service en snelle levering!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, bezorger erg vriendelijk en ontzettend lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. En fijn dat er eindelijk sushi bezorgd kan worden in Horst. Heel blij mee.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en goed verzorgd!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

super! voor herhaling vatbaar!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld bij mr. Sushi Horst. Veel keuze! Fijne prijzen. Deze keer opgehaald, maar bezorgkosten zijn ook erg leuk geprijsd. De sushi was lekker, en we hebben genoten.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, echt een aanrader! Bestellen gaat heel makkelijk.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker en vers! Bezorging netjes en op tijd afgeleverd. Top, we zullen zeker nog vaker bestellen🤗

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi! Personeel was erg aardig!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Als deze kwaliteit blijft weten wij wel waar we sushi bestellen 😃 Toevoeging voor Horst aan de Maas ook.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker sushi! Ook 8 stuks gratis erbij gekregen wat al helemaal leuk was natuurlijk

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! Finally some good food in Horst! 5/5

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi Alles vers, goede smaken

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Lkkr vers en op tijd

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ooit! Echt heerlijk, snelle bezorging ook!